Laatste artikelen
Home » Buikspieroefeningen » Hoelahoep
Hoelahoep

Hoelahoep

Hoela..Hoe?
De hoelahoep. Wie heeft het vroeger niet gedaan? Hele liedjes uit proberen te zingen terwijl je met je heupen heen en weer wiegt om die hoepel maar draaiende te houden. En nu is diezelfde hoepel een regelrechte rage in Amerika. Maar, ook Nederlandse sportscholen hebben de hoelahoep al in hun fitnessprogramma’s opgenomen. De hoelahoep is namelijk één van de snelste en beste manieren om die platte buik eindelijk werkelijkheid te laten worden.

De makkelijkste hoelahoep training ooit

hoelahoepDe hoelahoep is zo in trek omdat een hoepel niet duur is om aan te schaffen in vergelijking met een lidmaatschap op de sportschool of een hometrainer voor op de slaapkamer. Daarnaast heb je alleen een tuin of een ruime kamer nodig om te hoepelen. En, door de hoepel beweeg je heel je lichaam. Je traint dus niet alleen je buik, maar heel veel spieren! Ook je billen, armen en rugspieren komen aan hun beweging toe.

Hoepelen is één van de meest intensieve work-outs die je thuis kunt uitvoeren. Na tien minuten hoepelen ben je namelijk al zo’n 100 calorieën kwijt! Leg je hoepel op de grond en ga erin staan. Til dan de hoepel op tot op buikhoogte, en geef de hoepel een zwaai. Dan is het een kwestie van timing en goede heupbewegingen. Je zal het moeten proberen om het te begrijpen, het gaat bijna vanzelf.

Hoelahoepen is voor iedereen!

Hoelahoepen is voor iedereen die met wat ruimte en slechts tien minuten per dag toch een plattere buik willen. Het is één van de goedkoopste manieren om wat van je buik af te krijgen, en als je eenmaal de smaak te pakken hebt ga je het nog leuk vinden ook.
Dus, ga even naar de dichtstbijzijnde speelgoedzaak of sportwinkel, koop een hoepel en gebruik die tien minuten per dag om te hoepelen! Je zult zien dat je niet alleen een strakkere buik krijgt, maar ook nog soepeler in de heupen wordt!

Deze pagina is automatisch vertaald. Bekijk in de oorspronkelijke taalSchrijf je in en ontvang GRATIS Platte buik tips* Verplicht veld
Naam Email *

About Jacco

Zelf heb ik veel interesse in internet marketing en alle ontwikkelingen die hierbij om de hoek komen kijken. Daarnaast sport ik veel en vind ik het heerlijk om hard te lopen, fitnessen en mee te doen met verschillende hardloopwedstrijden als bijvoorbeeld The Color run en de Strongmanrun. Ik hou van uitdagingen aan gaan en grenzen verleggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*