Laatste artikelen
Home » Dieten » Platte buik diëten
Platte buik diëten

Platte buik diëten

Tegenwoordig zijn er vele talloze diëten die gebruikt kunnen worden om zogenaamd ‘snel af te vallen’. Alle diëten beloven hetzelfde, maar welke diëten zorgen nou echt voor resultaat?
We beschrijven graag een paar diëten voor je.

Het zone dieet

Het zone dieet gaat uit van het principe dat voedsel gezien moet worden als medicijn voor het lichaam. De spijsvertering zal in dit geval het beste werken als er slechts twee groepen voedsel worden gebruikt namelijk, eiwit en natuurlijk koolhydraten. Naast deze twee voedselgroepen worden visolie supplementen aanbevolen.

Werking

brood beperken

Bij dit dieet moet je minimaal 3 maaltijden en 2 snacks per dag nuttigen. Brood, aardappelen en pasta mogen maar 25 procent van het totaal genuttigde aantal koolhydraten zijn. Niets is dus verboden maar matigen is gewenst. Lichaamsbeweging is bij dit dieet uiterst belangrijk. De voorkeur wordt gegeven aan het beoefenen van 2 typen beweging per dag (beweging gericht op spiergroepen en bewegingen die inspanningen vergen).

Het Herbalife dieet

Bij het Herbalife dieet is het de bedoeling dat je twee maaltijden per dag vervangt door een shake of reep.’s avonds is het de bedoeling dat u vis, kip of tahoe met groenten nuttigt. Tussendoor zijn repen, sojanootjes of groenten toegestaan. Tevens wordt er bij dit dieet aangeraden om veel te sporten en veel water te drinken.

Het Atkins dieet

Bij het Atkins dieet gaat men er van uit dat het nuttigen van weinig koolhydraten zorgt voor een lage bloedsuikerspiegel, wat automatisch zou zorgen voor vetverbranding.  In dit dieet wordt duidelijk onderscheid gemaakt tussen goede en slechte koolhydraten en vetten.

Het maaltijdvervangers dieet

Bij dit dieet worden maaltijden vervangen door poeders of repen. In een goede maaltijdvervanger zitten genoeg voedingsvezels, vitamines, mineralen en eiwitten. Dit geldt echter niet voor alle maaltijdvervangers, let daarom altijd op het etiket: ”maaltijdvervangend product voor gewichtbeheersing”.

Het 17 dagen dieet

Eiwitten

Bij het 17 dagen dieet ligt de nadruk op het eten van eiwitten en minder op het nuttigen van koolhydraten en vetten. In het begin van het dieet worden de koolhydraten gemeden, later komen ze in kleine porties terug in het dieet. Bij dit dieet hoeven geen calorieën geteld te worden.

Al met al een aantal diëten waarvoor je zou kunnen kiezen om meer af te vallen. Probeer wel een dieet te kiezen die voor jou het beste werkt. Wanneer een dieet slecht is bevallen zul je snel weer terug vallen in je oude eetgewoontes, daarom proberen we je zoveel mogelijk te informeren. Succes met het kiezen en het uitproberen van jouw dieet.

Deze pagina is automatisch vertaald. Bekijk in de oorspronkelijke taalSchrijf je in en ontvang GRATIS Platte buik tips* Verplicht veld
Naam Email *

About Jacco

Zelf heb ik veel interesse in internet marketing en alle ontwikkelingen die hierbij om de hoek komen kijken. Daarnaast sport ik veel en vind ik het heerlijk om hard te lopen, fitnessen en mee te doen met verschillende hardloopwedstrijden als bijvoorbeeld The Color run en de Strongmanrun. Ik hou van uitdagingen aan gaan en grenzen verleggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*