Laatste artikelen
Home » Maandelijkse top 10 » 10 platte buik tips voor de herfst maanden
10 platte buik tips voor de herfst maanden

10 platte buik tips voor de herfst maanden

Het is al weer even geleden dat we met een goede top 10 tips komen om te werken aan die platte buik. Het wordt dus de hoogste tijd dat we dat weer eens gaan doen. De onderstaande platte buik tips zijn gericht op ons eet en drink patroon en hoe we daar op kunnen letten en tegelijk kunnen afvallen om die sixpack te krijgen.

1) Uit onderzoek is gebleken dat als we trek hebben in een tussendoortje dat we dan het eten wat het dichtste bij ligt pakken om op te smullen. Zorg er dus voor dat je alle gezonde dingen binnen handbereik hebt liggen en de ongezonde dingen ver weg legt!  Zo vergrijp je je minder snel aan die slechte suikers. Dit geldt dus ook voor de indeling van je koelkast.

pompoenen2) Ooit wel eens gedacht aan een lekkere hap pompoen of pompoenensoep? Een pompoen is pas echt powerfood en zit boordevol vitaminen, mineralen en goede vetten. Eet dus een keer als avond eten pompoenensoep ipv tomatensoep met ballen.

3)  Als je keihard gaat trainen, gaat je lichaam spieren afbreken om in zijn energie te voorzien. Het dus aan te raden van te voren veel of genoeg koolhydraten te eten. Op die manier worden je spieren niet afgebroken en kun je aan maximale spieropbouw doen. Denk bijvoorbeeld aan een banaan, krentenbol of een kleine bord pasta.

kauwgom4) Het is misschien raar, maar kauwgom stilt de honger. Wanneer je na een maaltijd even een suikervrij kauwgommetje neemt kan dit je verlangen naar ander eten ongeveer 3 uur onderdrukken.

5) Vitamine D is vaak een vitamine waar we allemaal te kort aan hebben. Dat komt ook omdat ons landje niet zo heel veel zonnige dagen per jaar telt. Uit onderzoek is bewezen dat wanneer je bloed veel vitamine D bevat, je twee keer meer gewicht verlies dan iemand met te weinig Vitamine D.

appelazijn platte buik6) Appels eten is gezond. Het is ook aan te raden om een appel voor de grootste maaltijd van de dag te eten. op die manier eet je minder van de grote maaltijd en dat kan toch aardig wat calorieën schelen als je bijvoorbeeld net een Pizza salami hebt gehaald.

7) Spinazie is de manager van je vet. Door de thylakoïden die de vertering van vet vertragen wordt het vet efficiënter verwerkt. Dit zorgt ervoor dat je dus minder snackaanvallen krijgt!

8) Drink minimaal 10 dagen water met pepermuntolie en je kunt harder trainen in de sportschool en je verbrandt twee keer zoveel vet. En het is ook nog goed voor je adem. Twee vliegen in een klap.glas melk

9) Neem ipv een eiwitshake na de training eens gewoon een glas melk. Daar zitten veel minder calorieën in dan in andere drankjes en bijna net zoveel eiwitten.

10) Als je nu bij de Burger King komt neem dan eens een Fish King met een delight salad ipv een Whopper cheese menu met frietjes. Dit scheelt je ongeveer 500 kcal.

Succes met deze tips en onthoud dat alle kleine beetjes helpen voor het realiseren van die platte buik. Weet jij misschien nog een goede eet of drink tip?

Deze pagina is automatisch vertaald. Bekijk in de oorspronkelijke taalSchrijf je in en ontvang GRATIS Platte buik tips* Verplicht veld
Naam Email *

About Jacco

Zelf heb ik veel interesse in internet marketing en alle ontwikkelingen die hierbij om de hoek komen kijken. Daarnaast sport ik veel en vind ik het heerlijk om hard te lopen, fitnessen en mee te doen met verschillende hardloopwedstrijden als bijvoorbeeld The Color run en de Strongmanrun. Ik hou van uitdagingen aan gaan en grenzen verleggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*