Laatste artikelen
Home » Buikspierapparaten

Buikspierapparaten

Ab wheel, hoe werkt het?

Ab wheel

Iedereen kent wel de traditionele crunches en push ups. Allemaal gericht op het krijgen van een mooie en strakke romp. Deze oefeningen zijn prima, maar zorgen vaak voor het trainen van een enkele spiergroep, waardoor de rest nog niet goed getraind wordt. Er schijnt echter een hele simpele oplossing te zijn… Maak nu kennis met de ab wheel. Een simpel ... Read More »

Crosstrainer als beste sportmaatje

De crosstrainer, wie kent hem niet? Het is misschien wel het meest bekende apparaat in de sportschool. Voor wie de crosstrainer niet kent, het zijn die apparaten waar degene die erop staat eruit ziet alsof hij op een gekke manier aan het rennen is, maar niet vooruit komt. De crosstrainer zorgt er voor dat je hele lichaam in beweging is. ... Read More »

Slim Belly

Slim Belly; plaatselijk afvallen Plaatselijk afvallen? Dat kan toch helemaal niet? Tegenwoordig kan het wel, pretendeert Slim Belly. Slim Belly is een opblaasbare band, die je minimaal 8 centimeter binnen vier weken laat verliezen. Maar, denk niet dat je die 8 centimeter winst voor niets krijgt. Net zoals bij alle andere apparaten die werken, moet je er zelf ook wat ... Read More »