Laatste artikelen
Home » Dieten

Dieten

Sonja Bakker dieet

Iedereen kent het woord “Sonjabakkeren” ondertussen wel in Nederland. Ook de SAS dag oftewel de Schijt Aan Sonja dag is bekend in de volksmond, maar wat houdt het Sonja Bakker dieet nu eigenlijk in? Het Sonja Bakker dieet Bij dit dieet ligt de kracht vooral in het feit dat je alles mag blijven eten. De kracht zit hem namelijk vooral ... Read More »

Koemelkvrij dieet

Sommige mensen zijn overgevoelig voor koemelk of andere melkproducten, het lichaam zet hierdoor een afweerreactie in gang met antistoffen die zich hechten aan bepaalde enzymen en dit kan vervelende symptomen veroorzaken zoals diarree, luchtwegproblemen, vermoeidheid, braken en eczeem. Daarom is er het koemelkvrije dieet. Dit is niet zo zeer een dieet om af te vallen, maar meer voor het voorkomen ... Read More »

Het Bikinidieet

Dit bikinidieet is vooral ideaal om in de zomer voor de vakantie nog even snel een strak lijf te kweken door middel van een dieet in combinatie met vetverbranders en speciale workouts. Hoe het werkt In dit 48 pagina’s tellende boek worden vooral workouts beschreven en hoe het snelst resultaat bereikt kan worden. Dit bikini dieet duurt drie weken en ... Read More »

Herbalife dieet

Het Herbalife dieet bestaat voornamelijk uit repen en shakes die dienen als maaltijdvervangers. Dit dieet omvat vooral eiwitrijke maaltijden en weinig koolhydraten op het menu. Is dit goed voor je lichaam en kan het geen kwaad om ineens drastisch je eetpatroon om te gooien? Hoe werkt het Herbalife dieet? Als je gewicht wilt verliezen, kun je met het Herbalife dieet ... Read More »

Modifast Dieet

Bij dit dieet zijn er vier vormen, namelijk Modifast Intensive, Protiplus, snack&meal en Laboratoires. Maar wat houden ze nu precies in? We proberen je wat informatie te geven over deze verschillende soorten Modifast diëten. Diverse Modifast diëten Er zijn vier vormen binnen het Modifast dieet. Hieronder gaan we elke vorm van het dieet apart benoemen. 1) Het Modifast Intensive dieet: bij ... Read More »

Het South beach dieet

Bij het South beach dieet wordt er uitgegaan van een slechte koolhydratenvrij dieet. De goede voedingstoffen worden uit de andere producten gehaald. Dit dieet leert om goede vetten en goede koolhydraten te herkennen en hier de juiste en goede voedingsstoffen uit te halen. Dit wordt gedaan in drie fasen. In fase 1 is er nog niet veel veranderd, alleen mogen ... Read More »

Het Powerslim Dieet

Bij het powerslim dieet staat voorop dat er niet minder gegeten hoeft te worden, maar dat het eetpatroon veranderd dient te worden. Bij dit dieet kan dus inderdaad gewoon gegeten blijven worden, klinkt dit te mooi om waar te zijn? Werking powerslim dieet Er zijn meer dan 120 producten waar je uit kan kiezen om te eten. Variërend van yoghurt, ... Read More »

Platte buik diëten

Tegenwoordig zijn er vele talloze diëten die gebruikt kunnen worden om zogenaamd ‘snel af te vallen’. Alle diëten beloven hetzelfde, maar welke diëten zorgen nou echt voor resultaat? We beschrijven graag een paar diëten voor je. Read More »