Laatste artikelen
Home » Dieten » Herbalife dieet
Herbalife dieet

Herbalife dieet

Het Herbalife dieet bestaat voornamelijk uit repen en shakes die dienen als maaltijdvervangers. Dit dieet omvat vooral eiwitrijke maaltijden en weinig koolhydraten op het menu. Is dit goed voor je lichaam en kan het geen kwaad om ineens drastisch je eetpatroon om te gooien?

Hoe werkt het Herbalife dieet?

Herbalife Eiwitrijk Dieet

Als je gewicht wilt verliezen, kun je met het Herbalife dieet twee maaltijden vervangen door maaltijdvervangers zoals shakes. Belangrijkste is dat er wel één normale maaltijd genuttigd moet worden. Wil je alleen op gewicht blijven? Dan is één maaltijd vervangen voor een shake voldoende. Mocht men juist aan willen komen, dan kan er naast de drie hoofdmaaltijden een shake gedronken worden als ‘bijvoeding’.
Je krijgt bij het Herbalife dieet gewoon je bouwstoffen binnen zoals je vitamines en mineralen, alleen de overbodige calorieen komen er niet meer aan. Het is een eiwitrijk dieet welke bestaat uit veel maaltijdvervangers.

Herbalife en begeleiding?

De meeste distributeurs binnen Herbalife geven persoonlijke begeleiding gedurende het hele afvalproces. Om te voorkomen dat je daarna weer terug valt in je oude voedingspatroon wordt er goede begeleiding gegeven en geprobeerd om het jojo effect voor het grootste gedeelte te stabiliseren. Door strikt je vernieuwde voedingspatroon te volgen, heb je de minste kans om terug te vallen in je oude patroon.

Herbalife bijwerkingen of toch niet?

Herbalife en Hoofdpijn

Er wordt gezegd dat diverse mensen hoofdpijn of andere klachten krijgen als ze beginnen met dit dieet. Dat kan inderdaad kloppen want het lichaam probeert zich te ontdoen van de overgebleven afvalstoffen. Als je inderdaad dit soort klachten krijgt, betekend het dat je hiervoor een slecht eetpatroon voor jezelf hebt ontwikkeld en het lichaam deze stoffen eruit probeert te halen. Er zijn binnen dit dieet vele verschillen repen, shakes en dergelijke verkrijgbaar als maaltijdvervangers.

Probeer van de diverse shakes en repen verschillende smaken uit om te kijken welke je het lekkerst vindt, waardoor je het wellicht ook langer volhoudt.

Succes met het eventueel proberen van dit dieet.

 

About Jacco

Zelf heb ik veel interesse in internet marketing en alle ontwikkelingen die hierbij om de hoek komen kijken. Daarnaast sport ik veel en vind ik het heerlijk om hard te lopen, fitnessen en mee te doen met verschillende hardloopwedstrijden als bijvoorbeeld The Color run en de Strongmanrun. Ik hou van uitdagingen aan gaan en grenzen verleggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*