Laatste artikelen
Home » Dieten » Het Bikinidieet
Het Bikinidieet

Het Bikinidieet

Dit bikinidieet is vooral ideaal om in de zomer voor de vakantie nog even snel een strak lijf te kweken door middel van een dieet in combinatie met vetverbranders en speciale workouts.

Hoe het werkt

In dit 48 pagina’s tellende boek worden vooral workouts beschreven en hoe het snelst resultaat bereikt kan worden. Dit bikini dieet duurt drie weken en door maar drie maaltijden per dag te eten en geen tussendoortjes is er al snel resultaat te zien. Doordat je geen tussendoortjes nuttigt, stijgt je insulinespiegel niet, waardoor je tussendoor minder honger hebt. Het is belangrijk dat er tijdens dit dieet tussendoor wel voldoende gedronken wordt, het liefst 2 a 3 liter water. Bij dit dieet mag je zelf kiezen wat je als ontbijt, lunch en diner nuttigt, mits je de recepten uit het boek volgt. Verder is het belangrijk dat je elke dag voldoende beweegt. Vooral de combinatie van drie maaltijden zonder tussendoortjes en het elke dag bewegen zorgt voor snel resultaat.

bikinidieet

De maaltijden van het bikini dieet

Voor de drie maaltijden zijn tijden aangegeven waarin deze het best genuttigd kunnen worden. Voor het ontbijt is dat tussen 07.00 uur en 08.00 uur.
Voor het nuttigen van de lunch is tussen 13.00 uur en 14.00 uur ideaal.
Wil je de ideale tijd voor het diner aanhouden, doe dat dan tussen 18.00 uur en 19.00 uur.

Bijbehorende drankjes per maaltijd

Elke maaltijd moet er een van onderstaande drankjes bij gedronken worden. Om het optimale resultaat uit je bikini dieet te kunnen halen. Dit zijn vier verschillende soorten drankjes.
Je kunt kiezen tussen 200 ml tomatensap, gekruid met tabasco of chilipoeder. Verder kun je kiezen uit 200 ml sinaasappelsap, gemixt met 1 theelepel duindoornsiroop, op smaak gebracht met kaneel.Het derde drankje waar je uit kunt kiezen bestaat uit 200 ml grapefruitsap, wederom met 1 theelepel duindoornsiroop en op smaak gebracht met kaneel.Het laatste drankje bestaat uit 200 ml appelsap, gemixt met 1 theelepel duindoornsiroop en dit drankje kan eventueel op smaak gebracht worden met kaneel of vanille.

Dit is dus vooral een dieet om snel resultaat te zien en om net voor de zomer nog even een geweldig lijf te kweken.

 

About Jacco

Zelf heb ik veel interesse in internet marketing en alle ontwikkelingen die hierbij om de hoek komen kijken. Daarnaast sport ik veel en vind ik het heerlijk om hard te lopen, fitnessen en mee te doen met verschillende hardloopwedstrijden als bijvoorbeeld The Color run en de Strongmanrun. Ik hou van uitdagingen aan gaan en grenzen verleggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*