Laatste artikelen
Home » Dieten » Modifast Dieet
Modifast Dieet

Modifast Dieet

Bij dit dieet zijn er vier vormen, namelijk Modifast Intensive, Protiplus, snack&meal en Laboratoires. Maar wat houden ze nu precies in? We proberen je wat informatie te geven over deze verschillende soorten Modifast diëten.

Diverse Modifast diëten

Er zijn vier vormen binnen het Modifast dieet. Hieronder gaan we elke vorm van het dieet apart benoemen.

1) Het Modifast Intensive dieet: bij dit dieet eet je drie uitgebalanceerde maaltijden per dag. Deze maaltijden bevatten maar 500kcal, je krijgt echter wel alle bouwstoffen binnen die je lichaam nodig heeft om normaal te kunnen functioneren. Dit dieet is geschikt voor mensen die veel af willen vallen.

2) Het Modifast Protiplus dieet: bij dit dieet wissel je drie strenge eetdagen af met 2 lichtere eetdagen. Terwijl er in het weekend normaal (wel licht) gegeten kan worden. Het voordeel van dit dieet is dat de eiwitten zorgen dat de spiermassa in het lichaam beschermd wordt en je geen slap gevoel krijgt, dus minder snel zult grijpen naar eten. Dit dieet is geschikt voor mensen die enkele kilo’s kwijt willen.

Modifast en Shakes3) Het Modifast snack&meal dieet: dit dieet bevat vooral voedingsrijke maaltijdvervangers zoals repen en shakes. Één maaltijdvervanger bevat ongeveer 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen, maar levert alleen minder calorieen op.

Dit dieet bevat ook lichte tussendoortjes waarmee het opkomende hongergevoel verdreven kan worden. Dit dieet is puur om licht af te vallen en om daarna op gewicht te blijven.

4) Het Modifast Laboratoires dieet is puur om aan je figuur te werken.

Vier methodes binnen modifast laboratoires

Met de aparte Methodes binnen dit dieet kun je gericht werken aan verschillende probleemgebieden/problemen.

-bij de Modifast 45 + slanke lijn is vooral het teveel aan vocht afvoeren en het verbranden van vet het hoofddoel.

Modifast Dieet-bij Modifast platte buik wordt er vooral gericht gewerkt aan een platte buik en een strakke taille.

-bij Modifast laboratoires men wordt er door de man gericht gewerkt aan het verbranden van overtollig vet en een strakker lichaam krijgen.

-bij Modifast fat blocker wordt de vetopname gedeeltelijk beperkt en gewichtsverlies wordt gestimuleerd.

Er zijn binnen dit dieet dus talloze mogelijkheden om af te vallen. Lees een specifieke methode nog eens rustig uitgebreid door als deze je erg aanspreekt.
Succes met afvallen.

About Jacco

Zelf heb ik veel interesse in internet marketing en alle ontwikkelingen die hierbij om de hoek komen kijken. Daarnaast sport ik veel en vind ik het heerlijk om hard te lopen, fitnessen en mee te doen met verschillende hardloopwedstrijden als bijvoorbeeld The Color run en de Strongmanrun. Ik hou van uitdagingen aan gaan en grenzen verleggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*