Laatste artikelen
Home » Drinken » Appelazijn als afslankmiddel
Appelazijn als afslankmiddel

Appelazijn als afslankmiddel

Appelazijn? Je denkt misschien: nog nooit van gehoord. Of juist wel. Maar waarschijnlijk nog niet in combinatie met afvallen. Het gebruik van appelazijn als afslankmiddel is ook een relatief nieuwe methode voor het krijgen van die gewilde platte buik.

Waarom val je af van appelazijn?

appelazijn platte buikAllereerst is het belangrijk om te weten dat appelazijn een natuurlijk product is. Appelazijn zorgt er voor dat je spijsvertering sneller laat werken. Schrik er dus niet van als de appelazijn in het begin laxerend lijkt te werken.

Wat je misschien niet wist is dat appelazijn in vele afslanktabletten en capsules zit verwerkt. Daarnaast helpt appelazijn ook mee met het ontslakken van je lichaam. Ook zorgt appelazijn voor het volgende: het bevordert de afbraak van vetten en koolhydraten, en vermindert de opname van voedingsvetten. Door deze werking vermindert uiteindelijk de overtollige vetophoping.

Zure pruim

Voordat je vol enthousiasme een eetlepel appelazijn naar binnen wilt gieten, wacht even. Zoals de naam al doet vermoeden is azijn zuur. Heel zuur. Zo zuur zelfs, dat appelazijn na langer gebruik afbraak doet aan je tandglazuur.

Daarom is het belangrijk om te weten hoe je appelazijn doseert. Twee à drie theelepels in een longdrinkglas, verdund met water. Drink dit goedje iedere dag voor iedere maaltijd en je zult zien, die extra kilo’s vliegen er af!

Heb jij dit wel eens geprobeerd? Wat zijn jullie ervaringen?

About Mandy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*