Laatste artikelen
Home » Drinken » Groene Thee helpt
Groene Thee helpt

Groene Thee helpt

Het drinken van groene thee wordt door veel mensen gedaan om af te vallen, of om op gewicht te blijven. Natuurlijk is groene thee ook gewoon ‘gezond’. Tevens bestaan er ook diverse wondermiddeltjes op de markt. Deze beloven inderdaad wonderen, maar of je dat ook moet geloven…

Afvallen met groene thee

Om die platte buik te realiseren of om op gewicht te blijven, kun je veel groene thee drinken. Om iets af te vallen zonder er wat voor te doen, moet je twee of drie flinke koppen groene thee per dag drinken. Voor een nog beter resultaat, moet je de thee een tijdje laten afkoelen en hierna het zakje nog een paar minuten laten trekken. Binnen drie maanden val je ongeveer anderhalve kilo af, zonder er iets voor te hoeven doen. Let er wel op dat de thee voor honderd procent zuiver is, anders val je niet of minder af.

Tabletten en- groene theepillen

Er zijn genoeg tabletten en pillen op de markt, die beloven om je te helpen bij het afvallen. Vaak zijn deze middeltjes echter gemaakt van mindere kwaliteitsthee, waardoor je niet of bijna niet afvalt. Het is dus niet raadzaam om naar deze middeltjes te grijpen. Vaak beloven deze reclames wonderen, maar in de praktijk komt er uiterst weinig van al die wonderen terecht.

Sporten en groene thee

Natuurlijk helpt een uitgebalanceerd voedingspatroon in combinatie met veel beweging nog steeds het beste om af te vallen. Wil je flink afvallen, dan biedt groene thee echter wel een goede ondersteuning. Het drinken van groene thee zorgt voor meer uithoudingsvermogen en het sneller afbreken van vetten.

Verdere voordelen drinken groene thee

groene thee plantVerder werkt groene thee cholesterolverlagend, kalmeert het je stresshormoon, neemt je cellulitis af en hebben mensen die ongeveer 10 jaar lang groene thee drinken, gemiddeld tot wel 20 procent minder lichaamsvet.

Natuurlijk geldt ook voor groene thee, dat je het niet te overmatig moet drinken. Het is niet zo dat als je er extra veel van drinkt dat het dan nog beter werkt. Probeer bijvoorbeeld je koffie en thee momenten te vervangen door groene thee. Dan ga je meer en ook met een vast regelmaat groene thee drinken.

About Jacco

Zelf heb ik veel interesse in internet marketing en alle ontwikkelingen die hierbij om de hoek komen kijken. Daarnaast sport ik veel en vind ik het heerlijk om hard te lopen, fitnessen en mee te doen met verschillende hardloopwedstrijden als bijvoorbeeld The Color run en de Strongmanrun. Ik hou van uitdagingen aan gaan en grenzen verleggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*