Laatste artikelen
Home » Eten

Eten

Afvallen door gezond te eten

Je kan minder gaan eten om af te vallen, maar je eten vervangen kan natuurlijk ook. Soms is het al een hele verbetering als de ‘slechte tussendoortjes’, vervangen worden door meerdere goede tussendoortjes. Door voor meerdere gezonde tussendoortjes te kiezen, verdwijnt het hongergevoel en wordt er niet meer zo snel naar ongezonde tussendoortjes gegrepen. Zorg dat je aan de aanbevolen ... Read More »

Afvallen met citroen: doen?

Er bestaan verschillende opvattingen over het afvallen met citroen. Bijvoorbeeld: ’s ochtends een glas lauw water met een halve uitgeknepen citroen en je valt af als een tierelier. Of, het zuur van de citroen laat je afvallen, gebruik dus bij iedere maaltijd citroen. Als dit maar vaak genoeg tegen mensen gezegd wordt, gaan ze het geloven. Maar, is het ook ... Read More »

Platte buik ontbijt

Een platte buik ontbijt? Het ontbijt is bijna het belangrijkste eetmoment van de dag. Het bepaald voor grotendeels wat jij verder gedurende dag zal gaan eten. Ontbijt je namelijk niet, dan zul je later op de dag eerder de calorierijke hapjes gaan pakken. Verder is er uit onderzoek gebleken dat mensen die niet s’ochtends ontbijten een veel grotere kans hebben ... Read More »

Top 5 eettips voor een platte buik

Een platte buik krijg je niet zo maar. Je kunt er veel voor trainen, maar je kunt ook beter letten op wat je eet. Waar moet je nu precies op letten en wat zijn de goede dingen die je kan eten als je aan het trainen bent voor een platte buik? Dus naast thuis buikspieroefingen te doen kun je ook ... Read More »