Laatste artikelen
Home » Over ons

Over ons

Het team achter platte-buik.com bestaat uit meerdere personen, maar de twee belangrijkste zijn wij Jacco en Nanette.

Ik ben Jacco een internetondernemer die heel veel van sporten houdt. Nu had ik voor mijzelf de doelstelling om een platte buik te realiseren en ik dacht laat ik hier wat informatie over opzoeken. Hierbij was mij opgevallen dat er beste wel veel over te vinden is, maar dat het aanbod van handige platte buik tips en oefeningen nogal verspreid stond over vele verschillende websites. Dit heeft me gemotiveerd om er voor te gaan zorgen dat deze informatie gebundeld wordt. Hiervoor heb ik www.platte-buik.com opgezet.

Daarnaast krijg ik veel advies en richtlijnen van mijn vriendin Nanette. Zij werkt al ruim 5 jaar als fysiotherapeute in de Drechtsteden. Hierdoor heeft zij vele patiënten weer geholpen met revalideren door de juiste oefeningen te doen. Nu heeft zij als specialisatie hartrevalidatie en helpt ze hartpatiënten om weer de oude te worden.

Platte buik team

 

Samen proberen we jullie zo goed mogelijk te voorzien van handige platte buik tips. Niet alleen focussen we ons op het krijgen van een platte buik, maar ook op algemene tips gericht op afvallen en een gezondere levensstijl. Wil je iets vragen of heb je een opmerking dan kun je via ons contactformulier contact met ons opnemen.

 

Veel plezier op onze website en succes met het krijgen van een platte buik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*