Laatste artikelen
Home » Platte buik tips

Platte buik tips

10 platte buik tips

platte buik goede voornemens 2016

Ten eerste allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar! Om dit jaar goed te beginnen hebben we gelijk maar een mooi lijstje opgesteld waarmee je aan de slag kan. Zo kun je 2016 gelijk goed beginnen. Laten we beginnen bij het ontbijt. Een eiwitrijk ontbijt voorkomt meer honger gevoel later op de dag. Daarnaast is ook nog aangetoond dat ... Read More »

10 platte buik tips mei 2015

Platte buik tips mei

Ha sportievelingen, De dagen worden warmer en de kleding wordt luchtiger.  Jazeker de lente is van start gegaan en we verlangen steeds meer naar de zomer. En dus verlangen we ook steeds meer naar die platte buik. We delen graag weer 10 verrassende platte buik tips met jullie: 1. Eet pasta voor je training, en als je deze zelf maakt met ... Read More »

10 Platte buik tips van januari 2015

Hoi sportieve lezers, Het is alweer even geleden dat er een artikel is verschenen. We gaan sowieso de maandelijkse top 10 erin houden in 2015, zodat jullie altijd handige platte buik tips ontvangen waarmee je aan de slag kan. Hierbij stuur ik jullie dan ook de eerste 10 verassende platte buik tips van 2015. 1. Mosterd kan je stofwisseling versnellen. Eet je dus ... Read More »

Wasbordje kweken?

wasbordje

De zomer komt er weer aan. Hoog tijd voor die mooie gespierde buiken. De meeste mensen gaan vanaf nu weer hard aan de slag om een wasbordje te kweken op de sportschool. Zorg ervoor dat het ‘meeste vet’ is verdwenen. Ga je keihard trainen, maar heb je nog steeds een vetlaag, dan kweek je heel moeilijk een wasbordje. Vrouwen hebben ... Read More »

Obesitas, wat is het?

Obesitas peer

Obesitas is een groot probleem aan het worden in de westerse wereld. Door het grote aanbod op het gebied van eten, in onze grote hoeveelheden, kampen er vele mensen met overgewicht oftewel obesitas. Wat is obesitas? Obesitas is een vorm van overgewicht of zwaarlijvigheid, waarbij het vet niet meer voldoende verbrand,  maar opgeslagen wordt in en op het lichaam. Doordat ... Read More »

Maagband: hel of hulpmiddel?

Voor ernstiger gevallen, waarbij een half uurtje per dag bewegen en wat gezonder eten niet volstaat voor die gewilde platte buik, is een maagband eventueel een optie. Echter, bezint eer ge begint! Een maagband is namelijk geen vrijbrief om te blijven eten en doen wat je wilt. Enkel in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en een goed bewegingsschema helpt een ... Read More »

Een platte buik door de sauna?

Veel mensen denken dat wanneer je naar de sauna gaat ook daadwerkelijk veel gewicht verliest. Is dit ook echt zo? Wat kun je doen om wel meer gewicht te verliezen en een plattere buik te krijgen. Wij geven je graag een paar handige feitjes en weetjes hierover. Read More »

Het Vastendieet

Kun je snel afvallen met het vastendieet? Ofwel 5 dagen gewoon en eten en 2 dagen vasten. Er zijn verschillende voor- en nadelen te noemen voor dit dieet. Wellicht is dit iets voor jou? Read More »

Hoe krijg je een strakke buik?

Het is de droom van bijna alle mannen en vrouwen: Een strakke buik. De ene persoon heeft van zichzelf een strak figuur, de ander heeft meer een appel figuur. Daarom is het voor de ene persoon moeilijker om buikvet te verbranden dan voor de ander. Read More »

Platte buik door water drinken?

Veel mensen denken dat ze door het drinken van veel water je effectief kunt afvallen? Dit is in principe ook zo, echter het drinken van water in overvloede is ook niet altijd even gezond. Hoeveel water moet je drinken voor het krijgen van een platte buik? Read More »