Laatste artikelen
Home » Platte buik tips » 10 platte buik tips mei 2015
10 platte buik tips mei 2015

10 platte buik tips mei 2015

Ha sportievelingen,

De dagen worden warmer en de kleding wordt luchtiger.  Jazeker de lente is van start gegaan en we verlangen steeds meer naar de zomer. En dus verlangen we ook steeds meer naar die platte buik.

We delen graag weer 10 verrassende platte buik tips met jullie:

Spaghetti1. Eet pasta voor je training, en als je deze zelf maakt met het juiste recept dan houdt je je koolhydraatinname in de hand. Doe 300 gram bloem, 100 gram griesmeel, 2 eieren en 6 eidooiers in een keukenmachine en maak de basis van je pasta deeg. Maak hiervan spaghetti en eet op een trainingsdag niet meer dan een eenpersoonsportie.

2. Wil je in korte tijd een buik van een model? Doe dan een buikspieroefening en doe dan veel herhalingen in korte tijd. Je buikspieren kunnen wel wat hebben dus blijf herhalen tot je ze voelt verzuren. Ga rechtop zitten, draai naar links en rechts en tel tot 50. Deze oefening heet de oblique twist.

3. Bak je eigen brood. Niet alleen met het juiste recept en de juiste ingrediënten zorg je voor gezond brood die niet op je lovehandles gaat zitten. Alleen al het kneden van het deeg is een hele work-out waar je evenveel calorieën mee verbrand als tijdens een hardlooprondje van 1,5 km.

rompstabiliteits oefeningen4. Zet je buikspieren weer aan het werk met een oefening. We gaan planken! Plaats je gewicht op je onderarmen en blijf een minuut als een plank op voeten en ellebogen gesteund staan. Daarna doe je de plankoefening op je zij, steun hierbij een minuut op je linkerarm en linkervoet en daarna op je rechterarm en rechtervoet. Zo heb je in 3 minuten alle buikspieren te pakken.

5. Nog een buikspieroefening die je tijdens het bereiden van een lekkere maaltijd kunt doen. Een goede combi waarbij je na de lasten ook de lusten hebt. Wanneer je kruiden voor bijvoorbeeld een curry met een vijzel moet malen doe je de volgende oefening: Maal de kruiden zeker 10 minuten, terwijl je je voeten stil houdt op de grond, waarbij je dus je buikspieren meeneemt in de draaibeweging.

Visolie capsules

www.gezondheidsnet.nl

6) Eet voldoende vis. In vis zitten zuren die je stofwisseling versnellen. Denk bijvoorbeeld aan Omega-3 zuren. Hierdoor verbrand je dus meer calorieën, waardoor die platte buik ook weer sneller zichtbaar wordt. Zorg er dus voor dat je of genoeg vis eet of anders ter compensatie met regelmaat visolie capsules neemt.

7) Alleen diëten werkt niet. Diëten kan voor sommige mensen zeer goed werken. Het werkt alleen als je na het dieet ook daadwerkelijk je eigen eetgewoontes gaat aanpassen. Doe je dit niet dan val je weer terug in je oude systeem en zul je merken dat je weer snel aan komt. Daarnaast is het ook belangrijk om naast het diëten te sporten. Op die manier merk je twee keer zo snel resultaat.

8) Elke dag buikspieroefeningen doen helpt niet. Je spieren moeten ook rusten. Probeer verschillende soorten trainingen af te wisselen met elkaar. Zo kun je bijvoorbeeld de ene dag veel buikspieroefeningen doen en de andere dag een paar baantjes trekken. Je doet dan toch wat anders maar ze helpen beide bij het krijgen van die platte buik.

9) Eet meerdere keren per dag. Je zou zeggen: Maar dat is toch niet goed? Wel als je dus kleinere porties eet. Je spijsvertering kan het eten sneller en beter verwerken. Je grijpt dat ook minder snel naar tussendoortjes. Ook neemt je metabolisme toe, waardoor je heel de dag door energie zal verbranden en je platte buik dus sneller zichtbaar wordt.

Amandelen10) Noten zijn gezond dat weten we allemaal, maar welke bijvoorbeeld? Koop eens een zakje amandelen. Amandelen zitten namelijk vol met gezonde vetten en zorgen voor een snellere spierherstel of -opbouw. Gooi ze bijvoorbeeld eens door je yoghurt voor de afwisseling.

We hopen dat er weer leuke nieuwe tips bij zaten? Heb je zelf ook nog een goede platte buik tip?

Succes en ga voor die platte buik!

About Jacco

Zelf heb ik veel interesse in internet marketing en alle ontwikkelingen die hierbij om de hoek komen kijken. Daarnaast sport ik veel en vind ik het heerlijk om hard te lopen, fitnessen en mee te doen met verschillende hardloopwedstrijden als bijvoorbeeld The Color run en de Strongmanrun. Ik hou van uitdagingen aan gaan en grenzen verleggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*