Laatste artikelen
Home » Maandelijkse top 10 » 10 Platte buik tips van januari 2015
10 Platte buik tips van januari 2015
bron: http://solidsitup.com/

10 Platte buik tips van januari 2015

Hoi sportieve lezers,

Het is alweer even geleden dat er een artikel is verschenen. We gaan sowieso de maandelijkse top 10 erin houden in 2015, zodat jullie altijd handige platte buik tips ontvangen waarmee je aan de slag kan. Hierbij stuur ik jullie dan ook de eerste 10 verassende platte buik tips van 2015.

1. Mosterd kan je stofwisseling versnellen. Eet je dus een lekkere gehaktbal neem er dan lekker mosterd bij, want uit onderzoek is gebleken dat mosterd ervoor kan zorgen dat de stofwisseling met ongeveer 20% versneld.

2. Met je armen in de lucht. Ga je naar een concert of vier je graag carnaval vergeet dan niet lekker met je handen en vooral armen lekker te zwaaien en mee te doen. Doe je dit namelijk ongeveer een uurtje lang met wat tussen poses dan verbrand je 300 tot 400 Kcal. Snel dus een kaartje kopen voor jouw favoriete band.

avocado helpt bij een platte buik3. Avocado is zeker eentje die je moet onthouden. Avocado bevat slechts 20 gram onverzadigde vetzuren. Deze vetzuren zorgen ervoor dat je minder vet opslaat in je lichaam, omdat je bloedsuikerspiegel verlaagt wordt. Sushi met avocado is dus zeker een aanrader.

4. Ontbijt eens een keer na je workout. Dit kan ervoor zorgen dat je 30% meer vet verbrand. Is het proberen zeker waard. Doe bijvoorbeeld verschillende buikspieroefeningen en beloon jezelf erna met een heerlijk ontbijtje en bekijk bijvoorbeeld de handige platte buik recepten.

5. Voorkom Stress. Dit klinkt makkelijk maar is vaak moeilijker dan men denkt. Stress kan namelijk leiden tot flinke eetbuien. Dit komt omdat er dan geluksstofjes vrijkomen in je hersenen waardoor je een goed gevoel krijgt. Dit is natuurlijk niet de oplossing. Probeer stress dus tijdig te herkennen, ga vooral veel bewegen en praat er met mensen over.

6. Doe al je oefeningen langzaam. Wanneer je oefeningen correct en langzaam uitvoerd verbrandt je veel meer calorien dan wanneer je ze snel en gehaast doet.

touwtje springen7. Pak ook een keer het springtouw van je dochter of koop een langere voor jezelf. Met ongeveer 10 minuten springtouwen verbrand je ongeveer net zoveel calorien als met 15 minuten hardlopen. Het is wel aan te raden er eentje te kopen met een teller. Dit motiveert je om elke keer een stapje verder te gaan.

8. Eet je je eitje met zout? Probeer dan het zout een keer te vergeten en een keer peper of extra peper erop te doen. Dankzij de peperine die erin zit wordt de vorming van nieuwe vetcellen geblokkeerd.

Ijskoud water9. IJskoud water. Drink zeker een halve liter ijskoud water en je stofwisseling wordt met ruim 20% versneld in de opvolgende 90 minuten.

buiten trainen helpt 10. Dan als laatst de belangrijkste en tevens meest effectieve: Train in de winter buiten. Het is inderdaad lekkerder om binnen te trainen, maar als je in de winter buiten traint kun je sneller vet verbranden. Je lichaam moet extra hard werken om je warm te houden. Je produceert hiervoor bruin vet en dit zorgt ervoor dat je 60% sneller je vetrollen verbrandt. Ga dus vooral nu een rondje hardlopen buiten. Kijk alleen wel uit voor ijzel!

Succes met de tips. Heb je zelf nog een handige tip? deel die dan gerust met ons. Dit kan hieronder of op facebook. Dankjewel!

About Jacco

Zelf heb ik veel interesse in internet marketing en alle ontwikkelingen die hierbij om de hoek komen kijken. Daarnaast sport ik veel en vind ik het heerlijk om hard te lopen, fitnessen en mee te doen met verschillende hardloopwedstrijden als bijvoorbeeld The Color run en de Strongmanrun. Ik hou van uitdagingen aan gaan en grenzen verleggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*