Laatste artikelen
Home » Sporten

Sporten

Platte buik met Yoga of Yogadieet?

Yoga als afvalmethode Natuurlijk is yoga in de eerste plaats een levensfilosofie. Maar sinds de laatste jaren is yoga ook een enorm populaire manier om af te vallen. Lichaamsbeweging is natuurlijk altijd een goed uitgangspunt om af te vallen. Maar, sinds kort bestaat er ook een yogadieet. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen en zeker in combinatie met yoga als lichaamsbeweging ... Read More »

Platte buik door Cardio?

Er zijn vele manieren om tot die befaamde platte buik te komen. Zo bestaat er ook cardio training. Maar, wat houdt dat nou eigenlijk in? Cardiofitness betekent eigenlijk niets meer dan het trainen van je hart. Je maakt je hart sterker door langdurige oefeningen te doen. Hierdoor krijg je een betere conditie en verbrandt je meer vet. Door het doen ... Read More »

Color Runs in Nederland

Om af te vallen en een gewicht te verliezen is het goed om af en toe hard te lopen. Je kunt je natuurlijk inschrijven voor verschillende hardloop wedstrijden. Nu is er ook de Color Run. Deze hardloopwedstrijd zorgt voor een unieke kleurrijke ervaring, maar gaat vooral om saamhorigheid. Lees meer over deze unieke belevenis en schrijf je ook in Read More »

Platte buik door fietsen

Wat is er nou lekkerder in de zomer dan je fiets op de bonnefooi te pakken en een rondje te gaan toeren. Precies, weinig en het is ook nog eens goed voor je conditie en (buik)spieren. Bij het fietsen span je je buikspieren aan en werk je dus ook aan een platte buik. Hieronder leggen we je uit wat de ... Read More »

Platte Buik door Zumba?

Een platte buik wilt toch iedereen, met je strakke lichaam lekker in je zwemkleding op het strand lopen is een heerlijk gevoel maar kun je dit bereiken met Zumba? Wat is Zumba eigenlijk? Kun je er gemakkelijk mee afvallen? Is het op vele plekken te beoefenen? In het artikel gaan wij verder in op deze, momenteel populaire fitnessvorm ‘Zumba’. Read More »